Een schone vouwwagen

Een schone vouwwagen zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw vouwwagen gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1847-Slide
Bert Broekema zei:

Bob staat altijd voor je klaar. Stalling is top. Zeer professioneel. Uitstekende service. kan eigenlijk gewoon niet beter.

5
Deel uw ervaring

Over onze tarieven

Onze stallingtarieven zijn op basis van een kalenderjaar-abonnement. Deze tarieven zijn incl. BTW en worden (indien nodig) jaarlijks aangepast. Alle genoemde bedragen zijn inclusief het onbeperkt brengen en ophalen van de vouwwagen.

Tarief vouwwagen:
Wij hanteren een totaalprijs per strekkende meter aan de hand van de exacte lengte op het kentekenbewijs. De kosten voor het stallen van een vouwwagen zijn:

Rekenvoorbeeld:

Wij gaan bij het tarief van een vouwwagen uit van de lengte dat op uw kentekenbewijs is genoteerd: “afstand hart koppeling tot achterzijde voertuig”. Als voorbeeld 360 cm, dan is de berekening: 3.60 m1 x € 57,50 = € 207,00.

Hoe het stallen van een vouwwagen in z’n werk gaat vindt u hier. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze stalling, maak dan een afspraak.

 

Contact