Een schone vouwwagen

Een schone vouwwagen zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw vouwwagen gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1893-Large rechtgetrokken-Slide
Dennis Lauffer zei:

Ik schrijf eigenlijk nooit ervaringen op via internet, maar lees ze wel graag. Gezien mijn positieve ervaringen met caravanstalling Lingewaard en in het bijzonder de gastheer Bob, vind ik het dan ook goed om dit ook te delen met anderen. Dit jaar voor het eerst een vouwwagen uitgeprobeerd en gezocht naar een betaalbare stalling, waarbij er geen extra geld gevraagd wordt als je de wagen wilt ophalen. Dit kan hier, zonder problemen. Bob is heel laagdrempelig te bereiken, vrolijk en ik en ook mijn kinderen voelen zich welkom. Mijn kinderen mochten even meerijden (en sturen) op het wagentje waar Bob de aanhangers mee verplaatst. Dat was natuurlijk top voor hun! De stalling zelf ziet er verder ook keurig uit. Wat zoek je dus nog meer bij een stalling voor je vouwwagen (of caravan oid uiteraard)!

5
Deel uw ervaring

Vouwwagenstalling Lingewaard

Wij hebben alles in huis om uw caravan, vouwwagen, camper, oldtimer of boot veilig en vertrouwd te stallen.

Onze stalling

Onze stalling biedt plaats aan meer dan 2.000 objecten. De ruimte is vochtvrij, stofarm, is voorzien van permanent cameratoezicht en er komt nagenoeg geen UV-straling naar binnen. Het hele terrein is omheind door een hekwerk. Uiteraard voldoet de ruimte aan alle eisen van zowel de gemeente als de brandweer.

Stalt u uw vouwwagen bij Vouwwagenstalling Lingewaard, dan gelden de volgende aandachtspunten:

Onze services

Momenteel kunt u gebruik maken van onze wasservice voor uw vouwwagen. In de komende tijd zullen deze services wellicht verder uitgebreid worden. Houdt u hiervoor de website in de gaten.

De tarieven

Onze stallingtarieven zijn op basis van een kalenderjaar-abonnement en vindt u hier.

Nieuwsgierig geworden? 

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze stalling, kijk dan hier hoe het stallen van uw eigendom te werk gaat of maak afspraak.

Contact