Een schone vouwwagen

Een schone vouwwagen zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw vouwwagen gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1893-Large rechtgetrokken-Slide
Kees Bleijerveld zei:

Geweldige stalling! Caravan ontkoppelen buiten de stalling en neerzetten, Bob rijdt hem zelf naar binnen. Bij het ophalen staat hij op het afgesproken tijdstip weer klaar; aankoppelen en wegrijden maar. En inderdaad: nagenoeg stofvrij. En altijd een vriendelijk woordje van Bob.

5
Deel uw ervaring

Vouwwagenstalling Lingewaard

Wij hebben alles in huis om uw caravan, vouwwagen, camper, oldtimer of boot veilig en vertrouwd te stallen.

Onze stalling

Onze stalling biedt plaats aan meer dan 2.000 objecten. De ruimte is vochtvrij, stofarm, is voorzien van permanent cameratoezicht en er komt nagenoeg geen UV-straling naar binnen. Het hele terrein is omheind door een hekwerk. Uiteraard voldoet de ruimte aan alle eisen van zowel de gemeente als de brandweer.

Stalt u uw vouwwagen bij Vouwwagenstalling Lingewaard, dan gelden de volgende aandachtspunten:

Onze services

Momenteel kunt u gebruik maken van onze wasservice voor uw vouwwagen. In de komende tijd zullen deze services wellicht verder uitgebreid worden. Houdt u hiervoor de website in de gaten.

De tarieven

Onze stallingtarieven zijn op basis van een kalenderjaar-abonnement en vindt u hier.

Nieuwsgierig geworden? 

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze stalling, kijk dan hier hoe het stallen van uw eigendom te werk gaat of maak afspraak.

Contact