Een schone caravan

Een schone caravan zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw caravan gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
Services
Leo Neeleman zei:

Zeer vriendelijke ontvangst. Bob is een uitstekende gastheer en neemt de tijd om alles goed uit te leggen bij uiteraard een bakje koffie. De stalling is ruim en ziet er zeer geordend uit. De caravans staan netjes opgesteld. Ook aan het afleveren en ophalen van de caravan wordt behoorlijk aandacht besteed. Er is voor het brengen en afhalen voldoende ruimte om in alle rust de caravan over te dragen. Het ophalen en brengen verloopt zoals afgesproken en zonder problemen. Als je met Bob praat blijkt ook dat deze man zeer gemotiveerd is om de klant optimaal van dienst te zijn. Ik ben er zeker van dat mijn caravan bij Bob in goede handen is!

5
Deel uw ervaring

Over de wasservice

Met een schone caravan op vakantie is mogelijk door onze wasservice.

Hoe wordt uw caravan gewassen?

Wij wassen alles handmatig en gebruiken wasmiddelen geschikt voor caravans en een speciale waterspuit. De caravan wordt rondom gewassen inclusief het dak, met uitzondering van de onderzijde van de caravan en de achterzijde van de wielen. Vergeet niet zelf de ramen tijdig te sluiten.

Wanneer kan ik aangeven dat mijn caravan gewassen moet worden?

U kunt op de volgende momenten aangeven dat u uw caravan gewassen wilt hebben:

Wat zijn de tarieven voor de wasservice?

Hoe verloopt de betaling?

Betaling van de wasservice verloopt per pin (als u bij de stalling bent, tijdens het brengen/ophalen van de caravan).

Contact