Een schone caravan

Een schone caravan zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw caravan gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1883-Slide
Services
Dennis Lauffer zei:

Ik schrijf eigenlijk nooit ervaringen op via internet, maar lees ze wel graag. Gezien mijn positieve ervaringen met caravanstalling Lingewaard en in het bijzonder de gastheer Bob, vind ik het dan ook goed om dit ook te delen met anderen. Dit jaar voor het eerst een vouwwagen uitgeprobeerd en gezocht naar een betaalbare stalling, waarbij er geen extra geld gevraagd wordt als je de wagen wilt ophalen. Dit kan hier, zonder problemen. Bob is heel laagdrempelig te bereiken, vrolijk en ik en ook mijn kinderen voelen zich welkom. Mijn kinderen mochten even meerijden (en sturen) op het wagentje waar Bob de aanhangers mee verplaatst. Dat was natuurlijk top voor hun! De stalling zelf ziet er verder ook keurig uit. Wat zoek je dus nog meer bij een stalling voor je vouwwagen (of caravan oid uiteraard)!

5
Deel uw ervaring

Services

Bij het brengen/ophalen kunt u voor de accuservice kiezen of het laten wassen/waxen van uw caravan. Hiermee hopen wij u van dienst te zijn, zodat u direct van uw caravan kunt genieten na het ophalen.

In het menu links van deze tekst vindt u de services die op dit moment beschikbaar zijn. In de toekomst willen we deze uitbreiden. Houdt u daarom deze site bij voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van services!

 

Contact