Een schone caravan

Een schone caravan zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw caravan gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1883-Slide
Services
Leo Neeleman zei:

Zeer vriendelijke ontvangst. Bob is een uitstekende gastheer en neemt de tijd om alles goed uit te leggen bij uiteraard een bakje koffie. De stalling is ruim en ziet er zeer geordend uit. De caravans staan netjes opgesteld. Ook aan het afleveren en ophalen van de caravan wordt behoorlijk aandacht besteed. Er is voor het brengen en afhalen voldoende ruimte om in alle rust de caravan over te dragen. Het ophalen en brengen verloopt zoals afgesproken en zonder problemen. Als je met Bob praat blijkt ook dat deze man zeer gemotiveerd is om de klant optimaal van dienst te zijn. Ik ben er zeker van dat mijn caravan bij Bob in goede handen is!

5
Deel uw ervaring

Services

Bij het brengen/ophalen kunt u voor de accuservice kiezen of het laten wassen/waxen van uw caravan. Hiermee hopen wij u van dienst te zijn, zodat u direct van uw caravan kunt genieten na het ophalen.

In het menu links van deze tekst vindt u de services die op dit moment beschikbaar zijn. In de toekomst willen we deze uitbreiden. Houdt u daarom deze site bij voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van services!

 

Contact