Een schone caravan

Een schone caravan zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw caravan gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1893-Large rechtgetrokken-Slide
Dennis Lauffer zei:

Ik schrijf eigenlijk nooit ervaringen op via internet, maar lees ze wel graag. Gezien mijn positieve ervaringen met caravanstalling Lingewaard en in het bijzonder de gastheer Bob, vind ik het dan ook goed om dit ook te delen met anderen. Dit jaar voor het eerst een vouwwagen uitgeprobeerd en gezocht naar een betaalbare stalling, waarbij er geen extra geld gevraagd wordt als je de wagen wilt ophalen. Dit kan hier, zonder problemen. Bob is heel laagdrempelig te bereiken, vrolijk en ik en ook mijn kinderen voelen zich welkom. Mijn kinderen mochten even meerijden (en sturen) op het wagentje waar Bob de aanhangers mee verplaatst. Dat was natuurlijk top voor hun! De stalling zelf ziet er verder ook keurig uit. Wat zoek je dus nog meer bij een stalling voor je vouwwagen (of caravan oid uiteraard)!

5
Deel uw ervaring

Over ons

Sinds 7 september 2013 is ‘Caravanstalling Lingewaard’ in Bemmel/Huissen geopend. Niet alleen een nieuwe naam, een nieuw fris logo, maar ook een nieuwe locatie voor wat voorheen ‘Caravanstalling De Hoeve’ heette.

In 2005 openden Bob en Jolanda Scholten de deuren van hun toenmalige tuinbouwlocatie in Huissen. Binnen een jaar stond de hele kas vol met caravans. “Met veel plezier staan wij altijd onze klanten te woord’ geeft Bob aan. ‘Service bieden en net dat beetje extra doen voor de klant, daar gaat het om. Even de caravan stofvrij maken met de hogedrukspuit, of de bandenspanning controleren; dat maakt ons een gemoedelijke en vriendelijke caravanstalling.”

Naast het feit dat de oude locatie uit haar voegen barstte, heeft ook verandering van het beleid van de gemeente Lingewaard ertoe geleid de stap te wagen naar het veilingcomplex in Bemmel/Huissen. “De voordelen hier zijn enorm” geeft Bob tevreden aan. “We gaan van 400 naar maar liefst meer dan 2.000 stallingplaatsen. Deze ruimte is vochtvrij, stofarm en is voorzien van permanent cameratoezicht. Er komt nagenoeg geen UV-straling meer naar binnen. Uiteraard voldoet de ruimte aan alle eisen van zowel de gemeente als de brandweer.”

Qua service, gemoedelijkheid en vriendelijke benadering verandert er volgens Bob niets. “Wij blijven wie we zijn, maar dan een stukje groter dan voorheen. Onze services zullen we steeds meer uitbreiden. Deze locatie biedt ons nieuwe mogelijkheden, waardoor wij de klant nog beter van dienst kunnen zijn.”

Wij zien u graag in onze caravanstalling!

Contact