Een schone oldtimer!

Een schone oldtimer zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw oldtimer gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1893-Large rechtgetrokken-Slide
Willem Ceelie zei:

De stalling is perfect. Droog en schoon. En de beheerder Bob is werkelijk groots. Hij is vriendelijk, denkt met je mee en helpt je met alle vragen die je hebt. Hij is flexibel en straalt ‘vertrouwen’ uit.

5
Deel uw ervaring

Over ons

Sinds 7 september 2013 is ‘Oldtimerstalling Lingewaard’ in Bemmel/Huissen geopend. Niet alleen een nieuwe naam, een nieuw fris logo, maar ook een nieuwe locatie voor wat voorheen ‘Caravanstalling De Hoeve’ heette.

In 2005 openden Bob en Jolanda Scholten de deuren van hun toenmalige tuinbouwlocatie in Huissen. Binnen een jaar stond de hele kas vol met caravans. “Met veel plezier staan wij altijd onze klanten te woord’ geeft Bob aan. ‘Service bieden en net dat beetje extra doen voor de klant, daar gaat het om. Even de caravan stofvrij maken met de hogedrukspuit, of de bandenspanning controleren; dat maakt ons een gemoedelijke en vriendelijke caravanstalling.”

Naast het feit dat de oude locatie uit haar voegen barstte, heeft ook verandering van het beleid van de gemeente Lingewaard ertoe geleid de stap te wagen naar het veilingcomplex in Bemmel/Huissen. “De voordelen hier zijn enorm” geeft Bob tevreden aan. “We gaan van 400 naar maar liefst meer dan 2.000 stallingplaatsen. Deze ruimte is vochtvrij, stofarm en is voorzien van permanent cameratoezicht. Er komt nagenoeg geen UV-straling meer naar binnen. Uiteraard voldoet de ruimte aan alle eisen van zowel de gemeente als de brandweer.”

Qua service, gemoedelijkheid en vriendelijke benadering verandert er volgens Bob niets. “Wij blijven wie we zijn, maar dan een stukje groter dan voorheen. Onze services zullen we steeds meer uitbreiden. Deze locatie biedt ons nieuwe mogelijkheden, waardoor wij de klant nog beter van dienst kunnen zijn.”

Wij zien u graag in onze caravanstalling!

Contact