Een schone caravan

Een schone caravan zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw caravan gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1829-Large rechtgetrokken-Slide
Fam. Geurts zei:

Wij zijn al jaren bij Bob. Eerst bij hem achter het huis en nu alweer een aantal jaren bij de Caravanstalsing Lingewaard. Wij zijn heel tevreden. De service die Bob geeft is grandioos. Zolang wij kamperen blijft onze caravan bij Bob.

5
Deel uw ervaring

Over onze tarieven

Onze stallingtarieven zijn op basis van een kalenderjaar-abonnement. Deze tarieven zijn incl. BTW en worden (indien nodig) jaarlijks aangepast. Alle genoemde bedragen zijn inclusief het onbeperkt brengen en ophalen van de caravan.

Tarief caravan
Wij hanteren een totaalprijs per strekkende meter aan de hand van de exacte lengte op het kentekenbewijs. De kosten voor het stallen van een caravan zijn:

Rekenvoorbeeld
Wij gaan bij het tarief van een caravan uit van de lengte dat op uw kentekenbewijs is genoteerd: “afstand hart koppeling tot achterzijde voertuig”. Als voorbeeld 643 cm, dan is de berekening: 6.43 m1 x € 68,24 = € 438,78.

Tijdelijke stalling

Hoe het stallen van een caravan in z’n werk gaat vindt u hier. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze stalling, maak dan een afspraak.

 

Contact