Een schone caravan

Een schone caravan zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw caravan gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1829-Large rechtgetrokken-Slide
Hendrik de Jong zei:

Hartelijke ontvangst door gastheer Bob Scholten. Een buitengewoon ruime, grote en veilige stalling. Het hele jaar door je caravan meerdere keren zonder verplichtingen halen en brengen. Service als wassen en acculaden is mogelijk. Als je om welke reden bij je caravan wilt zijn, kan dat altijd. Open dagen om de stalling te bekijken.

5
Deel uw ervaring

Over onze tarieven

Onze stallingtarieven zijn op basis van een kalenderjaar-abonnement. Deze tarieven zijn incl. BTW en worden (indien nodig) jaarlijks aangepast. Alle genoemde bedragen zijn inclusief het onbeperkt brengen en ophalen van de caravan.

Tarief caravan:
Wij hanteren een totaalprijs per strekkende meter aan de hand van de exacte lengte op het kentekenbewijs. De kosten voor het stallen van een caravan zijn:

Rekenvoorbeeld:

Wij gaan bij het tarief van een caravan uit van de lengte dat op uw kentekenbewijs is genoteerd: “afstand hart koppeling tot achterzijde voertuig”. Als voorbeeld 643 cm, dan is de berekening: 6.43 m1 x € 57,50 = € 369,73.

Hoe het stallen van een caravan in z’n werk gaat vindt u hier. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze stalling, maak dan een afspraak.

 

Contact