Een schone caravan

Een schone caravan zonder er zelf moeite voor te hoeven doen… Het kan! Geef bij het ophaalformulier aan dat u uw caravan gewassen wilt hebben en hij staat u glanzend op te wachten als u hem ophaalt! Klaar om te gaan…

Meer informatie
DSC_1829-Large rechtgetrokken-Slide
Dennis Lauffer zei:

Ik schrijf eigenlijk nooit ervaringen op via internet, maar lees ze wel graag. Gezien mijn positieve ervaringen met caravanstalling Lingewaard en in het bijzonder de gastheer Bob, vind ik het dan ook goed om dit ook te delen met anderen. Dit jaar voor het eerst een vouwwagen uitgeprobeerd en gezocht naar een betaalbare stalling, waarbij er geen extra geld gevraagd wordt als je de wagen wilt ophalen. Dit kan hier, zonder problemen. Bob is heel laagdrempelig te bereiken, vrolijk en ik en ook mijn kinderen voelen zich welkom. Mijn kinderen mochten even meerijden (en sturen) op het wagentje waar Bob de aanhangers mee verplaatst. Dat was natuurlijk top voor hun! De stalling zelf ziet er verder ook keurig uit. Wat zoek je dus nog meer bij een stalling voor je vouwwagen (of caravan oid uiteraard)!

5
Deel uw ervaring

Over onze tarieven

Onze stallingtarieven zijn op basis van een kalenderjaar-abonnement. Deze tarieven zijn incl. BTW en worden (indien nodig) jaarlijks aangepast. Alle genoemde bedragen zijn inclusief het onbeperkt brengen en ophalen van de caravan.

Tarief caravan
Wij hanteren een totaalprijs per strekkende meter aan de hand van de exacte lengte op het kentekenbewijs. De kosten voor het stallen van een caravan zijn:

Rekenvoorbeeld
Wij gaan bij het tarief van een caravan uit van de lengte dat op uw kentekenbewijs is genoteerd: “afstand hart koppeling tot achterzijde voertuig”. Als voorbeeld 643 cm, dan is de berekening: 6.43 m1 x € 68,24 = € 438,78.

Tijdelijke stalling

Hoe het stallen van een caravan in z’n werk gaat vindt u hier. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze stalling, maak dan een afspraak.

 

Contact